Неочаквана елиминация беляза новия епизод на Hell’s Kitchen България. Теодор Бакалов,

...
Неочаквана елиминация беляза новия епизод на Hell’s Kitchen България. Теодор Бакалов,
Коментари Харесай

Теодор от Лондон напусна Hell’s Kitchen България

Неочаквана елиминация беляза новия епизод на Hell’s Kitchen България. Теодор Бакалов, българинът с няколко бизнеса и ресторант във Англия, се раздели с мечтаната победа и шанса да прибере премията от 100 000 лв.. Талантливият кулинар се провали във вечерната резервация и напусна конкуренцията, като втори късмет да продължи напред най-възрастният участник в шоуто – Клавдия от Берковица.

63-годишната готвачка беше в центъра на най-шумния скандал, огласял сезон 5 на Кухнята на Ада досега – този сред сина ѝ Асен и ексцентричната Наталия.

Участниците от аления тим имаха мотиви за наслада – те победиха тима на звездите в пряк кулинарен дуел. Така един от известните участници трябваше да си тръгне и това по лично предпочитание направи Деси Банова-Плевнелиева. Нейният доблестен жест спести елиминацията в звездния тим.
 Hells Kitchen България
„ Аз влязох в Hell’s Kitchen с благотворителна цел - да разпространявам идеята на УНИЦЕФ България против насилието над деца. Смятам, че моето присъединяване извърши тази задача. Затова е редно и почтено да спестя елиминацията на моя тим “, съобщи Деси Банова-Плевнелиева при изненадващото си овакантяване на шоуто.

Радостта при алените обаче не продължи дълго. Младият готвач от Перник Станислав и Кристиан от Варна влязоха в остра словесна борба. Перничанинът беше изпратен в изолираност, която го накара да разкрие и мотивацията си за присъединяване в Hell’s Kitchen – това е била фантазия на татко му, който той губи преди година.

Грешките в кухнята за малко да костват на Станислав мястото в шоуто. Той обаче получи от началник Ангелов втори късмет, поради мощните си лидерски качества.

Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen във вторник от 20:00 ч. по NOVA.

Актуални вести може да откриете в уеб страницата на , ,  и  на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР